Detachering

Tijdelijk een ervaren specialist.

Zorgen moet je doen, niet maken. Wij nemen de zorg voor de ultieme personele bezetting graag van u over. Het is soms nodig en verstandig om tijdelijk een specialist in huis te halen. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van onderbezetting, ontstaan door ziekte, verlof, een werkpiek of een bijzonder project. Connecteam heeft die voor u.

Recruitment

Nieuwe mensen, nieuwe kansen.

Mooi dat uw organisatie wordt verrijkt met een of meer nieuwe krachten. Het geeft rust, levert nieuwe inzichten op en helpt uw bedrijf verder. De ontwikkelingen gaan snel, aanpassing en vernieuwing is een must. Dit geldt zeker ook voor recruitment. Connecteam is in dit proces een betrouwbare, ervaren partner met een moderne, efficiënte aanpak.

Detavast

Tijdelijk en daarna vast.

Wilt u zoveel mogelijk zekerheid bij het aantrekken van een nieuwe werknemer? Detavast biedt u een vooraf overeengekomen detacheringsperiode, waarna de werknemer bij u in vaste dienst komt. De nieuwe medewerker treedt eerst in dienst bij Connecteam. Wij regelen uiteraard ook alle contractuele zaken. Zo heeft u flexibiliteit en zekerheid in één.

Kennis

Blijven leren.

 Op de hoogte blijven is voor iedereen van levensbelang. Stilstaan is geen optie. Dat lukt gedeeltelijk in de praktijk, maar het is goed en nodig om soms een specialist in te schakelen.